Optimaliseer je Computer met Onze Jaarlijkse APK-service

In de moderne wereld zijn computers en laptops onmisbaar geworden. Voor bijna alle belangrijke taken heb je tegenwoordig een laptop of computer nodig.

Helaas komt het vaak voor dat deze systemen na verloop van tijd trager worden en niet meer de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit leidt tot vertragingen en stofophoping in de computerkasten, wat de prestaties en betrouwbaarheid van je systeem negatief beïnvloedt.

Wij Hebben de Oplossing

Bij ons begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed onderhouden computer te hebben. Daarom bieden we onze jaarlijkse APK-service aan. Met deze service geef je je computer de aandacht die hij nodig heeft.

Wat Houdt de APK-service in?

Eenmaal per jaar zorgen wij voor een grondige controle van al je systeemcomponenten. We voeren belangrijke updates uit om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken met je vertrouwde computer. Daarnaast reinigen we de binnenkant van je computerkast om stofophoping te voorkomen.

Na de APK krijg je advies over eventuele verbeteringen of upgrades die je systeem nog beter kunnen maken.

Kies voor Betrouwbaarheid en Prestaties

Laat je computer weer soepel draaien en verleng zijn levensduur door te kiezen voor onze jaarlijkse APK-service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Met onze APK-service ben je altijd verzekerd van een optimaal presterende computer. Maak de juiste keuze voor jouw digitale wereld!

APK Groot
€110,-
Controle Componenten
Reiniging
Opstarttijd versnellen
Virusscanner updaten
Overbodige software verwijderen
Systeem updaten
Controle schijfgrote/geheugen
Logboek controle
Register opschonen
Computer processen nalopen