Bij Just for IT begrijpen we hoe belangrijk het is voor jou om je te kunnen richten op het ondersteunen van je klanten, zonder je zorgen te hoeven maken over ICT-vraagstukken. Daarom bieden wij een uitgebreide oplossing om al je ICT-behoeften te ontzorgen.

Ons support platform staat voor je klaar, waar je al je vragen kunt stellen. Elk verzoek wordt nauwkeurig geregistreerd en de status wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Daarnaast komen wij persoonlijk bij jou op locatie om je werkplekken te beheren, upgraden en onderhouden. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat alles soepel draait, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. We streven ernaar om je bedrijf optimaal te laten presteren en je medewerkers een efficiënte werkomgeving te bieden.

Maar we gaan verder dan alleen support en onderhoud. Wij begrijpen dat technologie voortdurend evolueert en dat je bedrijf moet blijven groeien om voorop te blijven lopen. Daarom bieden we ook nieuwe hardwareoplossingen aan die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het upgraden van bestaande systemen of het leveren van nieuwe apparatuur, wij zorgen ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen en gereed kunnen maken voor de toekomst? Maak vandaag nog een afspraak, zodat we de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw ICT-vraagstukken worden opgelost en dat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het bieden van uitstekende ondersteuning aan jouw klanten.

Wat bieden wij aan?

En nog veel meer!

Wat zijn de tarieven voor Hulp op Locatie?

Zakelijk

Voorrijkosten
€ 0,00
In Nissewaard
Hulp op Locatie
€ 41,60 /30 min
Zakelijk
Minimale afname 60 minuten
Voorrijkosten
€ 0,60/km
Buiten Nissewaard
Start tarief van €25,-

Alle prijzen hierboven zijn exclusief BTW