Waarom een professionele website zo belangrijk is

Kan je website wel een boost gebruiken? Gemiddeld investeert een ondernemer iedere vier jaar in een nieuwe website. Misschien schuif je het al tijden voor je uit, maar ontkom je er niet langer aan om dit serieus te nemen. Je wilt namelijk leads uit je website halen en niet alleen maar bezoekers. Laat daarom je website ontwerpen en hosten door een specialist. Graag leg ik je uit waarom een website zo belangrijk is en op welke manier ik je hierbij kan helpen.

Je werkt aan je naamsbekendheid


Met een sprekende en overtuigende website werk je op slimme wijze aan je naamsbekendheid. En dat is belangrijk, want je blijft je concurrentie graag een stap voor. Heb je nog helemaal geen nieuwe website? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Graag werk ik met jou aan een mooie website waar je uitstekende resultaten mee boekt. En natuurlijk help ik je bij het aanvragen van een domeinnaam en verzorg ik ook de hosting. Hierbij huur je een stukje webruimte op een server om de bestanden van je website veilig op te slaan.

Je investeert in een professionele uitstraling


Een ondernemer met een kwalitatieve website trekt meer klanten aan dan een ondernemer waarvan de website niet up-to-date is. Hoe professioneler je website, hoe eerder geneigd is dat mensen zaken met je doen. Je komt namelijk niet amateuristisch en onbetrouwbaar over zodat je geloofwaardigheid fors toeneemt. Ik ontwerp voor jouw bedrijf een website met behulp van WordPress, dit is opensourcesoftware om websites te bouwen. Dit geeft jou de garantie op een overtuigende website met een fris en nieuw design. Met een aantrekkelijk ontwerp en een goed vindbare website werk je zonder meer aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Je wordt beter gevonden door je doelgroep


Door het kiezen van de juiste domeinnaam en een mobile friendly ontwerp weten toekomstige klanten je steeds beter te vinden. Google waardeert het wanneer je je website leesbaar maakt voor verschillende apparaten. Daarnaast besteed ik als websitebouwer ook aandacht aan SEO. Dit betekent dat ik je website optimaliseer voor de online zoekmachines. De techniek moet natuurlijk in orde zijn. Goede teksten schrijven inclusief sleutelwoorden en het plaatsen van call-to-actions zijn andere manieren om te werken aan SEO-optimalisatie.

Toe aan een nieuw design? Besteed het ontwerp uit aan professional


Wil je een domeinnaam claimen en ook de hosting en het ontwerp toevertrouwen aan een specialist? Ik leg je graag uit welke meerwaarde het heeft om dit door mij te laten doen:

– Een website is al mogelijk vanaf een klein bedrag per maand.
– Dankzij WordPress profiteer je van gebruiksvriendelijke websitesoftware.
– Je kies te allen tijde voor een expert met de nodige jaren ervaring.
– Alles gaat in zorgvuldig overleg zodat je binnen een kort tijdsbestek profiteert van een professionele website inclusief een nieuw design.

Neem contact op en kies voor een frisse website


Droom je van een gebruiksvriendelijke website en heb je een betrouwbare ervaringsdeskundige nodig om dit te realiseren? Ik bouw websites voor ondernemers en kom ook graag voor jou in actie. Stuur me gerust een bericht of pak de telefoon voor het inplannen van een afspraak.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.