Vraag een domeinnaam aan en professionaliseer uw bedrijf

Gaat u binnenkort van start met uw onderneming en wilt u om die reden een website openen? Of droomt u van een webwinkel om producten online aan te bieden? Dan is domeinnaam registreren een logische keuze, want u wilt perfect vindbaar zijn voor uw doelgroep. Om die reden moeten toekomstige klanten bij u uitkomen zodra ze bepaalde zoektermen intikken op Google. De keuze voor een naam is niet altijd eenvoudig, want hij moet eenvoudig te onthouden zijn. Daarnaast is niet voor iedere starter of ondernemer duidelijk wat er mogelijk is na een domeinnaam registreren. Gelukkig weet Just for IT raad en vertellen we u alles over de meerwaarde van een professioneel webadres. En natuurlijk bieden we u ook de mogelijkheid om direct een domein aan te vragen en vast te leggen.

Wat is het en wat kunt u ermee?

Een domeinnaam is het unieke adres van uw website of webshop. Het bestaat uit twee onderdelen: de naam en de extensie. Bij justfor-it.nl is justfor-it de naam en .nl de extensie. Presenteert u zich als een lokaal of nationaal bedrijf? Dan is een .nl extensie een slimme keuze. Sowieso is het raadzaam om een .nl extensie te kiezen wanneer u in Nederland opereert. Hoe dan ook, na een domeinnaam registreren is het mogelijk om direct een website of webshop te openen. En dat heeft u beslist nodig om omzet binnen te halen. Zonder domeinnaam is het voor klanten veel lastiger om uw bedrijf te bereiken. Onthoud: kies te allen tijde voor een unieke naam en wees creatief. En bedenk er eentje die past binnen de daarvoor geldende richtlijnen (alleen letters, cijfers en midden-streepjes).

Een domeinnaam registreren doet u bij een hostingprovider. Bij Just for IT is het mogelijk om een domeinnaam aan te vragen. Naast een naam vastleggen is het ook een optie om bij ons uw webhosting te kiezen. Dit is ‘online ruimte’ voor het bouwen van uw website of webshop, want u kunt er onder andere tekst en afbeeldingen in opslaan. En dit is nodig om een website of webshop te bouwen waar klanten op afkomen.

Wat zijn de voordelen van een goede domeinnaam?

Een eigen .nl domeinnaam voor uw website of webwinkel inclusief webhosting brengt allerlei voordelen met zich mee. Just for IT zet de belangrijkste pluspunten voor u op een rij:

  1. Een originele en eenvoudige naam blijft gemakkelijk hangen bij mensen. Dit zorgt voor een vlekkeloze communicatie en maakt ook dat klanten sneller bij u terugkomen.
  2. Met de keuze voor een sprekende .nl extensie laat u zien waar uw bedrijf voor staat. De naam en extensie zeggen namelijk alles over uw onderneming; zie het daarom als onderdeel van uw merk.
  3. Met een sprekende domeinnaam komt u professioneel over en laat u zien dat u uw bedrijf absoluut serieus neemt. Vooral als u er ook een e-mailadres aan koppelt.

Domeinnaam registreren bij Just for IT

Bestel nu uw nl.domeinnaam en professionaliseer uw onderneming. Advies nodig of heeft u een andere vraag? Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.